INVESTERU SE LETOS DAŘILO SKVĚLE – MOC VÁM DĚKUJEME!


Přidáno 30. 12. 2021 | Napsal Invester



ROK 2021 ROK PLNÝ REKORDŮ A SKVĚLÝCH ČÍSEL

Ač byl letošek pro mnohé sektory ekonomiky kvůli pokračující pandemii ztrátový a plný turbulencí, my si ho naštěstí můžeme jen pochvalovat. Však se podívejte na shrnutí toho nejzajímavějšího:

  • Úspěšně jste nám na platformě pomohli zafinancovat celkem 13 projektů v hodnotě přesahující 56 milionů Kč – to je víc jak 3násobný nárůst obratů oproti předchozímu roku!
  • Nabídli jsme vám různé investiční příležitosti, nejpopulárnějšími se staly investice do nemovitostí, dluhopisů, a především do těžby kryptoměn. Poslední jmenované trhly i pár rekordů – jednalo se o historicky nejrychleji zafinancované projekty, kdy několikrát stačilo i jen pár hodin. U nich jsme bohužel ne vždy zvládli vyhovět poptávce všech… 
  • Povedlo se nám dokončit stavbu rodinného domu v Horoměřicích u Prahy. Jedná se o první kompletně dokončenou stavbu RD v naší režii. U něj jsme mimo motivace získali i cenné zkušenosti, které používáme pro větší investiční příležitosti, a to při výstavbě RD ve Skalici – aktuálně na platformě můžete investovat již do 3. RD ve zmíněné obci.
  • Růst naší investorské základny se meziročně zvýšil o více než 100 % – aktuálně tak máme přes 1 200 investorů, za což jsme rádi a nově se chystáme za doporučení odměňovat.

Výčet našich rozjetých projektů a jejich stavu jsme vám přinesli také 15. října v tomto článku.

 

NOVINKY PRO ROK 2022 – BUDE TO VELKÉ!

Pro rok 2022 připravujeme řadu novinek – mezi nimi třeba nový affiliate systém. Jde o odměnový program, kdy naši investoři budou dostávat provizní odměny, jak za přivedené nové investory, tak i jednotky procent z jimi realizovaných investic. Program pro vás plánujeme spustit brzy!

V lednu se také můžete těšit na nové projekty z oblasti startupů, dluhopisů anebo také nemovitostí

Aktuálně máme v jednání 11 nových projektů, které bychom na INVESTERu rádi zveřejnili co nejdříve. Je i jejich autory samozřejmě vždy nejprve důkladně prověřujeme, abychom minimalizovali rizika, ač se jim u investic nikdy nelze vyhnout zcela. Půjde například o online fitness projekt, motocykly, výstavbu mini domů, projekt designových šperků či rozvoj sítě pizzerií.

S novými projekty do krypto těžby v prvním čtvrtletí roku 2022 nepočítáme, jelikož čekáme na další vývoj situace na trhu. V krátkodobém horizontu prvních měsíců budeme v rámci kryptoměn sázet především na obchodování kryptoměnových párů, kde připravujeme další projekt.

 

NENECHTE SI SVOU INVESTIČNÍ PŘÍLEŽITOST UTÉCT

Registrujte se k odběru našeho newsletteru, kterým investorům dáváme vědět, co chystáme. Nebo více sledujete sociální sítě? Pak není nic snazšího, než nám dát „lajk“ na Facebooku.